4a Setmana

P3 | Aquesta setmana ha estat plena d’aventures! El nostre Fanguet ens ha portat per fer jocs d’aigua, pintura, jocs tradicionals i cançons per tal de gaudir tots plegats.
També ens han visitat al casal un munt d’entitats del poble que el mateix Fanguet coneixia molt bé! I hem pogut viure amb totes les mesures de prevenció una festa de Santa Magdalena d’allò més bonica. Quina setmana més sensacional 😉.
Ah, i per finalitzar, el Cargol Oriol ens va visitar i anunciar que ens preparem per a aquesta última setmana de casal que ens prepararà moltes més sorpreses!

P4 i P5 | Hola famílies! Com esteu? S’apropa el final del Casal d’estiu. Aquesta penúltima setmana hem viscut un munt d’experiències; ens han vingut a veure tres entitats més espluguines, també vam fer una súper festa per Santa Magdalena i el més important de tot: HEM CONEGUT AL CARGOL ORIOL!!
No sabem què ens espera la propera setmana però de segur que serà tan inolvidable com aquesta 🖤🧡

1r i 2n | Aquesta setmana les Panteres Blaves i els Quètxups hem seguit coneixent més entitats!
Els castellers ens van venir a visitar i ens van explicar moltes curiositats de com fan els castells i com s’organitzen.
També vam parlar amb la diablessa d’Esplugues i ens va deixar posar-nos a la pell d’autèntics diables.
Dimecres va ser Santa Magdalena la patrona d’Esplugues i vam fer una súper festa a l’esplai amb gegants, balls tradicionals d’Esbarts, balls amb bastons… Vam acabar movent l’esquelet a ritme de cançons de festa major!
L’última part de la setmana ens hem fet la nostra pròpia disfressa de diables i estem en procés d’acabar el nostre Capgròs.
Ha estat una setmana intensa i plena de diversió!

3r i 4rt | Aquesta setmana, els Croquetes hem seguint construint el capgròs de la setmana passada. Una cosa així demana dedicació… Cada matí hem començat fent jocs al pati per treure’ns la son del damunt, i després hem fet diferents manualitats relacionades amb entitats d’Esplugues, com per exemple els nostres bastons. També ens hem convertit en alcaldables per Esplugues i hem dissenyat l’estil de moda, la bandera de la vila i moltes coses més! També ens han visitat els Castellers Cargolins i els Diables, i hem fet castells, poemes i versos per fer… abans de la nostra festa major! I la setmana que ve, més i millor! ❤

5è i 6è | El grup de grans aquesta setmana també hem rebut la visita de diverses entitats de la ciutat. Dilluns ens vam posar la faixa dels castellers i vam aprendre les postures dels castells. Dimarts ens va visitar la colla de Diables i vam crear els nostres propis versots personalitzats. Dimecres vam celebrar la nostra Festa de Santa Magdalena particular fent un petit homenatge a totes les entitats que ens han visitat. Però ep, això no és tot! També vam rebre la visita d’en Carles, un senyor molt amable que ens va ensenyar a construir coets i vam anar al parc a fer els llançaments. Des d’Espurnes fins la Lluna!!! Dijous vam desxifrar un seguit d’enigmes per tal de trobar uns mapes d’Esplugues de fa uns quants anys, així hem pogut veure com ha canviat la nostra ciutat i vam plantejar-nos quina és la ciutat que volem en el futur creant el nostre decàleg. Finalment divendres vam fer la visita a la Ruta Històrica de la Mà d’Esplugues per la part antiga (i molt maca) de la ciutat. Com veieu, no hem parat!!!! Fins la setmana vinent!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: