5a Setmana

Menuts P3 | Ja hem finalitzat el nostre casal 2020. Ha estat una setmana plena d’emocions i activitats. Hem fet un taller de construccions de fusta “Kapla” on hem fet un ninot de neu, una illa amb el seu vaixell i moltes coses més. Hem gaudit molt de tots els moments! Bon estiu Menuts Fanguets!

Petits P4 i P5 | Hola famílies! Un any més hem acabat el Casal d’estiu enguany força diferent però màgic igualment! Els cargols aquesta última setmana l’hem aprofitat moltíssim: hem rebut trencaclosques de la ciutat d’Esplugues, hem fet un taller de peces de fusta de Kapla, hem decorat els marcs de fotos tan xulis que teniu a l’habitació, ens hem remullat… I hem fet una gran festa final de Casal plena d’activitats divertides! Moltes gràcies per confiar en l’esplai i bon estiu 🖤🧡 #lesdesempre

Mitjans 1r, 2n i 3r | Aquesta ha estat la darrera setmana al grup de mitjans i a tot el casal, i l’hem viscut d’una manera molt especial. Per fi hem pogut acabar el nostre grandiós capgròs! Ens ha costat molt però ens n’hem sortit. Entre jocs als parcs i temps de remullada, hem visitat el parc de la Solidaritat a l’altra banda del Torrent d’Esplugues, hem rebut la visita de Kapla i hem fet construccions gegantines amb fustes; creativitat al poder! I el divendres ens vam acomiadar mútuament fent un Monopoly gegant amb diversos jocs i activitats i un gelat de regal! Bon estiu i bones vancaces!

Grans 4rt, 5è i 6è | Hola famílies! Això ja s’ha acabat. Ha estat un casal diferent però l’hem pogut gaudir com cada any. Aquesta última setmana, les Chycketes hem rebut la visita de l’entitat de festes que s’encarrega de muntar algunes activitats i vam fer alguns cartells dels que podem veure durant la festa major. També vam realitzar un taller de Kapla on vam construir estructures molt altes amb peces de fusta. Tot això sense oblidar els jocs, la mànega i tot allò que més ens agrada i que tant ens fa gaudir.
Moltes gràcies per un altre any ple d’il·lusions! Bon estiu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: