3a Setmana

Menuts P3 | Ja hem finalitzat la tercera setmana de casal Espurnes. Hem passat moltes aventures junt amb el Fanguet ja que hem pintat i hem fet molts jocs d’aigua. Vam fer ampolles sensorials i el més important: va visitar-nos el nostre estimat Fanguet en persona! Quina gran sorpresa, el vam poder conèixer! Quina gran i màgica experiència. La propera, molt més i millor! 😁

Petits P4-P5 | Hola famílies! Aquesta setmana ha sigut súper especial. Ens han vingut a veure diferents entitats de la ciutat per conèixer una mica més sobre Esplugues! El nostre amic el Cargol Oriol ens ha seguit portant un munt d’activitats súper originals. Aaah, i hem conegut al Fanguet, que és amic del nostre Cargol Oriol. Estem expectants per saber les noves aventures que ens esperen 🧡🖤

Mitjans 1r i 2n | Aquesta setmana les Panteres Blaves i els Quètxups hem conegut les diferents entitats d’Esplugues. Amb l’ajuda d’Indiana Jones ens hem preparat per ser diables. També hem tingut varies visites: ens hem posat a la pell dels Bastoners, hem tocat tambors amb els Atabalats i hem après balls tradicionals dels Esbarts. Ha estat una setmana genial!

Mitjans 3r i 4rt | Aquesta setmana, els Croquetes hem estat molt productius i hem fet especialment moltes manualitats. Vam començar dissenyant el nostre parc d’Esplugues ideal amb una maqueta súper gran i col·laborativa. També hem treballat amb diverses entitats culturals i socials d’aquesta nostra vila: ens ha visitat Esbart, els Bastoners i Atabalats, i hem dissenyat una disfressa de Diables i hem recreat les rajoles tan típiques de la famosa fàbrica La Rajoleta d’Esplugues. Això sí, els jocs d’aigua han seguit, i seguiran, a tope! La setmana que ve, més i millor!

Grans 5è i 6è | Hola famílies! Aquesta tercera setmana hem continuat amb les visites de les entitats culturals d’Esplugues i hem aprofitat per conèixer més sobre Esplugues. Hem ballat amb l’Esbart Dansaire d’Esplugues i el grup de Bastoners, hem fet ritmes amb el grup d’Atabalats, hem fet rajoles i fins i tot hem personalitzat un mapa amb els nostres llocs preferits d’Esplugues. Encara estem ajudant el Doctor amb els seus viatges en el temps i ens ha donat una rèplica de la seva màquina del temps per si ens pot ajudar.
I, com sempre, continuem gaudint del casal amb jocs d’aigua, jocs de grup i de les companyes i els companys. Què ens esperarà en la quarta setmana? Aviat ho descobrirem!

One Comment on “3a Setmana

  1. Me encanta un monton todos las fotos de casal d’estiu moltes gràcies tothom equipo de monitors

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: