Casal infantil 2022

SETMANA 1 PETITS

Hola famílies! Primera setmana de casal superada amb èxit🥳 Dimarts ens va vindre a visitar l’explorador Walker i quina sorpresa! L’hem hagut d’ajudar a trobar el seu llibre màgic que havia perdut per Esplugues, i l’hem trobat! Hem aconseguit totes les peces del mapa que ens ha portat fins allà. Però… li faltaven les pàgines al llibre. 😱 Ens ha explicat que és un llibre màgic ple de magnífiques històries, però no tothom pot veure-les… Només aquells que superin diferents reptes al llarg d’aquestes setmanes podran descobrir els mons màgics que amaga! Preparats per començar amb ganes la segona setmana! 🧡

SETMANA 1 GRANS

Hem començat el casal d’estiu espurnes, una vegada més. Com cada inici, hem dedicat els primers dies a coneixens entre nosaltres a través de jocs i dinàmiques molt divertides. Durant aquests dies, a més a més de coneixens, un historiador ens ha presentat un nou descobriment d’un llibre molt antic i misteriós d’esplugues a través d’unes runes trobades a l’esplai. Ens ha costat desxifrar les runes i trobar el llibre, però ho hem aconseguit, però quins misteris ens amagarà?
Per finalitzar, hem gaudit d’uns jocs d’aigua diaris, per poder fer front a la calor, afegint-hi la nova dinàmica d’aigua de cada divendres: LES OLIMPIADES D’AIGUA

PETITS SETMANA 2

Hola famílies!! Aquesta setmana de casal l’hem començat de la millor manera! Hem gaudit molt d’un dia de piscina per refrescar-nos una miqueta! 😁 Al llarg de la setmana hem seguit rebent cartes del nostre amic, l’explorador Walker, que ens ha ajudat a descobrir un dels móns màgics del seu llibre! I sabeu què? Hem après un munt de coses d’indis i vaquers! Ens hem convertit en indis amb les nostres corones de plomes i les cares pintades, hem creat les nostres pròpies estrelles de xèrif… Un munt de coses! 🤩 Com hem superat tots els reptes, per acabar la setmana hem pogut llegir una història d’indis i vaquers que ens ha agradat molt!
Amb ganes de saber que passarà la pròxima setmana…🧡

MITJANS SETMANA 2

Hola famílies!!! Aquesta setmana hem viscut un munt d’aventures. La primera sorpresa va ser que ens vam ajuntar amb companyes i companys d’altres grups i hem format el grup de mitjans, així podem compartir jocs i activitats amb noves persones. I quines activitats!
Hem fet el primer dia de piscina del casal i ens ho vam passar genial. I els dies de mànega també han estat molt refrescants.
Ajudant al Walker hem fet unes corones d’indis ben maques. Però també hem fet figures de fang i l’hem pintat creant autèntiques obres d’art.
I tot això sense deixar de fer jocs i passar-nos-ho super bé.
Quines ganes de veure quins misteris ens esperen la setmana vinent. Fins aviat!!!

GRANS SETMANA 2

Aquesta segona setmana hem començat com déu mana, anant a la piscina pel matí.
Dimarts vam poder començar a decorar la nostre sala tots plegats, amb pintura, pedres que hem trobat i cartolines. Dimecres va ser tota una experiència en la cuina, vam poder fer dos brioixos. Un de xocolata i l’altre de llimona. Estaven boníssim 🤤. Dijous vam continuat fent decoració de sala i vam organitzar uns jocs d’aigua únics, ambientats en el juego del calamar🤩. Divendres hem fet vais tallers, un de dinàmiques dibuixant i l’altre de polseres, traient el nostre artista interior.

PETITS SETMANA 3

El grup de petits va iniciar la seva tercera setmana de casal anant a la piscina que amb aquesta calor d’estiu és el que millor va per passar el dia.
Després, el mateix dia, ens va visitar el nostre amic Walker deixant una carta a la nostra sala. En ella ens va donar indicacions de moltes aventures per aquesta nova setmana, que bé ho passarem!
El dimarts vam rebre una nova carta on ens explicava que al llarg de la setmana ens endinsarem al món màgic de les bruixes i els bruixots, ja hem après a fer encanteris de colors.
El dimecres vam poder confeccionar la nostra pròpia vareta màgica. Ens han quedat super boniques i personals!
Dijous en Walker ens va explicar una llegenda amb el conte de “Les Bruixes d’Arlet” i vam fer el nostre talismà de la sort.
Divendres va ser molt emocionant perquè ens van entregar el carnet de bruixa i bruixot, ja podem fer màgia, però no patiu que encara no la podrem fer a casa fins que siguem més grans.
Quina setmana més màgica. Tot sempre amb remullades de mànega que ens van tan bé amb aquesta calor.
Esperem a veure a quin món ens porta el Walker la propera!

GRANS SETMANA 3

Aquesta setmana ha estat diferent, ja que Mitjans i Grans ens hem ajuntat per fer totes les activitats, però que bé que ens ho hem passat!
El primer dia com sempre vam fer piscina, i els següents apart de jugar a incontables jocs pel matí, vam contïnuar esbrinant la història perduda del Llibre Màgic d’Esplugues. Una carta misteriosa ens va dur al Parc dels Torrents on amb la colaboració de tots els petits vam aconseguir esbrinar i trobar totes les pistes necessàries per conèixer l’amor d’en Mateu i la Marta , els gegants d’Esplugues.
Aquesta setmana també seguint el fil del llibre ens hem endinsat en el món místic i màgic de les bruixes que rondaven per aquestes terres fa anys i anys. Amb pasta de sal hem creat els nostres propis Talismans i hem experimentat amb textures màgiques.

PETITS SETMANA 4

Aquesta setmana el grup de petits ha estat submergit en el món del… MAR! El dimarts vam trobar unes pistes amagades al pati per saber de què tractaria la setmana i vam esbrinar que tractaria de l’oceà i dels seus animals marins. Així que, el dimecres, el Walker ens va explicar que tenia per nosaltres els ous d’aquests animalets, podíem jugar amb ells, però sobretot els havíem de cuidar! El dijous vam posar a prova les nostres habilitats amb l’aigua amb alguns jocs i finalment el divendres vam trobar una carta de comiat del Walker. Ens felicitava per haver superat totes les proves i com a recompensa ens havia deixat una història d’una petita balena. També, l’últim dia vam pintar un peixet amb la nostra foto i ens ho vam emportar a casa com a record!

MITJANS SETMANA 4

Hola famílies!!! Aquesta setmana hem gaudit d’activitats molt diverses i divertides. El dilluns vam anar a la piscina on ens vam treure la calor de sobre. Dimarts vam descobrir nous jocs com ara el llob. El dimecres vam reinventar jocs més tradicionals per tal de poder jugar-los amb aigua per poder refrescar-nos. Dijous vam explorar el mar i els seus animals i vam poder fer un collaret amb forma de petxina. I el divendres vam ens hem posat les botes amb un taller de cuina en el que hem fet broquetes de fruita amb xocolata desfeta

GRANS SETMANA 4

Aquesta setmana el grup de grans hem fet una gran varietat d’activitats. Per començar, el parc de la Montesa s’ha convertit en el nostre espai de jocs més dinàmics, com la sardina. A més a més, hem format part del programa Granssomxefs, en el qual els infants, repartits en tres grups, han hagut de fer tres receptes diferents. Hem anat a comprar els ingredients, que prèviament havíem posat a la llista d ela compra, i… tachan, han sortit unes receptes boníssimes!! Per acabar, hem pogut gaudir d’un taller de sal de colors i d’un escape room.

A %d bloguers els agrada això: