2A Setmana

Quin bon inici de casal han tingut ele menuts de P3! Els menuts, després de tants dies a casa, ens estem acostumant a totes les noves rutines d’aquest casal.
Però res ens atura per tal de gaudir d’una setmana plena d’activitats. Hem pintat amb els peus i hem fet jocs d’aigua per a refrescar-nos del sol. Hem fet rajoles i hem conegut al nostre estimat Fanguet i els seus amics Gegants d’Esplugues.
En Fanguet ens acompanyarà al llarg de tot el casal per tal d’ajudar-nos a conèixer la nostra estimada ciutat!
Famílies, no us podeu perdre les nostres aventures!

Aquesta setmana, els nens i nenes de P4 i P5, el grup dels Cargols, hem fet un munt d’activitats gràcies al nostre nou amic el CARGOL ORIOL! Gràcies a ell hem fet ampolles sensorials, hem jugat amb els bitxos que ens havia ficat a la gelatina, hem fet una rajoleta com les d’Esplugues i hem conegut als seus amics els Gegants d’Esplugues. Ens ho hem passat pipa i esperem tenir més notícies d’ell properament!

Les panteres blaves de 1r i 2n hem estat rebent cartes d’Indiana Jones! Ha estat estudiant per aquí a prop i ens està explicant moltes coses d’Esplugues!
Aquesta setmana hem estat coneixent i recreant el famós Esplugues City i ens ho hem passat pipa!

Els Cognombres de 3r i 4rt també hem treballat al voltant de la història de la cinematografia d’Esplugues City i els westerns que es gravaven. Hem recreat les batalles d’indis i cowboys amb jocs d’aigua, hem fet claquetes cinematogràfiques, ens hem fet corones d’indis… I també vam anar a visitar als Gegants d’Esplugues, com tota la resta de grups de casal han fet igualment.
Esperem molt més de la propera setmana!

rbt

Per acabar, els grans de 5è i 6è, hem començat trobant una porta ben estranya i un objecte misteriós a la nostra sala. Resulta que és la porta a una màquina del temps anomenada Tardis d’un tal “Doctor”. De moment ens ha demanat ajuda per conèixer algunes parts de la història d’Esplugues, com el passat Western d’Esplugues City (i la batalla de bombardes de farina que vam fer contra els indis) o la bateria antiaèria que hi ha a la nostra petita muntanya, Sant Pere Màrtir, ja que hi ha algú que està intentant esborrar el nostre passat. Però nosaltres no li deixarem fer!
Encara ens esperen moltes més aventures viatjant pel temps i coneixent la nostra ciutat, així que estigueu atentes, mai se sap on pot aparèixer un viatger del temps! Nosaltres continuarem treballant per protegir la nostra història. Us esperem la setmana vinent!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: