Creant xarxa

Durant el curs passat vam desenvolupar el projecte internament buscant idees, recursos i opinions d’infants, educadors/es, joves, famílies. Això ens ha permès tenir una visió clara del que volem aconseguir.

Però ara ens toca créixer cap enfora, buscar partenariat i sumar esforços per crear una xarxa que ajudi a mantenir el projecte al llarg dels anys futurs. Que doti de significat l’entorn educatiu obert al barri que ens hem imaginat.

Per aquest motiu, els regidors/es d’infància i joventut, d’urbanisme i de barri han visitat els patis de l’Esplai.  Els hem mostrat el projecte i com ens agradaria obrir-lo al barri i a totes les entitats que hi vulguin participar. Esperem que gràcies a la seva ajuda puguem augmentar i enriquir el resultat dels Patis Vius.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: