Tota ajuda és benvinguda

En altres post ja us hem parlat de l’APS, metodologia d’Aprenentatge i Servei. El nostre projecte de Patis Vius està basat en aquesta forma de fer i pensar. Intentem que les persones que formen part del projecte aprenguin al mateix temps que ensenyen i col·laboren solidàriament amb i per els altres.

Hi ha molts tipus d’experiències i propostes d’APS. La gran majoria les podeu trobar al web del Centre Promotor d’APS. Aquest mateix centre ofereix ajudes i subvencions als projectes APS que estan començant o que ja estan en marxa i des de l’Esplai ens hem animat a presentar el projecte.

Hem tingut la sort de comptar amb l’ajuda de la Mariona Graell membre del grup de recerca GREM (Grup de Recerca d’Educació Moral) i avaluadora dels projectes d’APS del Centre Promotor. Ens ha ofert assessorament i ens ha format en la utilització de la Rúbrica d’Autoavaluació que ofereixen des del seu web.

Ens han aportat moltes idees i ens han obert camins dels quals cal una bona reflexió dins del grup motor. Estem molt contentes d’haver tingut aquesta oportunitat i creiem que el projecte en sortirà beneficiat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: