S’apropen els campaments…

Et consideres un aventurer/a? T’agrada afrontar desafiaments? Doncs aquest són els teus campaments! Aquest any marxem a Saldes, al terreny del Pla, on ja hem anat molts altres anys.
Imagina viure durant vuit dies en una tenda d’acampada, envoltat de natura, on faras nous i amics i amigues, dinant sota l’ombra d’una carpa, disposant d’un riu proper on banyar-te, de boscos per explorar, descobrir i jugar, d’activitats de tota mena preparades i dinamitzades pels monitors que faran que cada dia sigui una nova sorpresa… tot això i més són les coses que fan que els campaments d’Espurnes siguin l’activitat per excel•lència de l’estiu!

web_El Pla_Foto principal
Durant els campaments els infants aprenen a ser més autònoms, a tenir cura de les seves pertinences, de la seva higiene, a compartir i a viure en grup, a ser més tolerants, a valorar i a respectar les normes de convivència, etc. A més a més, disposaran d’una gran oportunitat per descobrir la natura, per aprendre a respectar-la i a ser conscients de la importància de la seva preservació. Seguint la nostra tradició educativa els nens i nenes es veuran implicats en una temàtica concreta (centre d’interès) que motivarà totes les activitats que es duran a terme, com ara tallers, jocs, gimcanes, excursions… on els protagonistes són la diversió i l’educació en els valors que, com a entitat de lleure, fomentem a totes les nostres activitats: la vida de grup, l’acció ciutadana, l’ecologia, la pau, la imaginació i la creativitat, la tradició i cultura catalanes i viure la felicitat.

One Comment on “S’apropen els campaments…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: