Preparades per la Ruta?

Tens entre 13 i 15 anys? T’agrada la muntanya i conèixer gent nova? Doncs no et pots perdre la ruta que organitza l’Esplai Espurnes!

Durant vuit dies els nois i noies compartiran una experiència inolvidable, que els portarà des de la Zona Volcànica d’Olot fins al poble medieval de Besalú, seguint el camí de les “vies verdes”, vies de tren abandonades fa dècades immerses un espai natural idíl·lic. Però no es tracta només d’aventura i diversió, sino també d’esforç, d’autosuperació, de viure l’esperit de companyonia, de conèixer gent nova i conèixe’s a un mateix… en definitiva, tota una experiència!

Imagen1

Aquesta activitat rep el seu nom pel fet que cada dia dormiran a un lloc diferent, en albergs i càmpings que es troben entre el punt de sortida i el d’arribada. La ruta està pensada perquè sigui assolible per joves d’aquestes edats, sense ànim de pressionar a ningú ja que anem a passar-ho bé i no a competir. En acabar cada etapa, al vespre i a la nit, els monitors preparen diverses activitats per tal de dinamitzar aquestes estones i afavorir l’esperit de grup.

Imagen2

One Comment on “Preparades per la Ruta?

  1. Chic@s, pasarlo pipa, disfrutar de la experiencia y vivirla intensamente, teneis una semana por delante de lo mas entretenida y divertida seguro….!!!! Por aquí, los papis ya os estamos echando de menos a todos…..!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: