Arriben les colònies…

Acaba l’escola i arriba el moment més esperat, les vacances d’estiu!

I a la nostra entitat ho celebrem organitzant colònies pels infants d’entre 3 i 6 anys (que han cursat de P3 fins a 1r de primària).

Enguany viatjarem en autocar fins al peu de Montserrat, a la casa de colònies de “Viladoms de Baix”. En els propers quatre dies els infants viuran una experiència inolvidable immersos en un entorn natural idílic. Durant les colònies els infants aprenen a ser més autònoms, a tenir cura de les seves pertinences, a vestir-se sols, a tenir cura de la seva higiene, a compartir i a viure en grup, a ser més tolerants, a valorar i a respectar les normes de convivència, etc. A més a més, disposaran d’una gran oportunitat per descobrir la natura, per aprendre a respectar-la i a ser conscients de la importància de la seva preservació.

viladoms-exterior-3

Seguint la nostra tradició educativa els nens i nenes es veuran implicats en una temàtica concreta (centre d’interès) que motivarà totes les activitats que es duran a terme, com ara tallers, jocs, gimcanes, excursions… on els protagonistes són la diversió i l’educació en els valors que, com a entitat de lleure, fomentem a totes les nostres activitats: la vida de grup, l’acció ciutadana, l’ecologia, la pau, la imaginació i la creativitat, la tradició i cultura catalanes i viure la felicitat.

Imagen1

2 Comments on “Arriben les colònies…

  1. La Judit i el Roger estan molt nerviosos!!! Serà una nit molt llarga 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: