Casal ESPURNES setmana 3

PETITS

Aquesta setmana les Anguiles Elèctriques, Ninjes i Papallones hem viatjat amb la Magda a l’època dels vaquers i els indis! Ha estat una setmana plena de perills que hem sabut esquivar tot caricaturitzant-nos amb maquillatge indi, estrelles de sheriff amb fang, collarets de macarrons i corones índies! És una llàstima que no haguem pogut anar a la piscina, però ens hem remullat amb la mànega una bona estona també! I, com sempre, hem fet un munt de jocs al pati! On viatjarem la setmana vinent?

MITJANS

Aquesta setmana mitjans ens hem vist immersos en un univers paral·lel, sembla que les peces que ens van deixar la tribu dels Unga-Unga per reparar la màquina del temps, eren massa antigues. Per poder sortir d’aquest univers paral·lel hem hagut de passar per dimensions diferents, cadascuna amb les seves característiques. L’Ada ens ha demanat ajuda amb la cuida d’alguns ous dels animals que es trobaven en una de les dimensions i hem pogut imitar la substància llefiscosa que inundava un altre de les dimensions per on ha passat aquesta setmana. També hem aprofitat al màxim el dia de piscina, i dels jocs d’aigua durant la resta de la setmana.

GRANS

Hola famílies! Aquesta setmana hem tingut força enrenou. Després de retrobar-nos amb algunes companyes i companys, hem rebut missatges de la tripulació de l’espai-temps 🛸 i ens han proposat un seguit d’experiments científics d’allò més curiosos: ous indestructibles 🥚, cristalls de sal 🧂 que creixen (i que hem vist amb una lupa electrònica), gel fluorescent amb un llum ultraviolat… que hem estat enfeinats, vaja. 🔬⚗️
I, per si això no fos poc, divendres vam anar de visita a l’EspluLab, un espai maker situat a La Baronda on hem conegut una mica tot el que podem fer allà. I fins i tot ens han deixat fer servir uns llapis 3D per fer cosetes! ⚛️
Però no tot ha estat ciència, perquè encara ens ha sobrat temps per jugar i gaudir dels parcs, amagar-nos, saltar i, sobretot, divertir-nos. 😁
La setmana vinent esperem tenir més notícies d’aquesta tripulació tan curiosa. Estigueu atentes perquè segur que tindrem moltes coses a explicar. Fins aviat!

JOVES

Aquesta setmana els makakos galactikos no hem parat! Ens hem convertit en autèntics mestres culinaris, concursant en el gran MasterChef oficial d’espurnes 2021 fent ús d’unes habilitats, organització i presentacions úniques! No només això, hem seguit explorant els voltants del nostre poble anant a jugar a diferents parcs com el del torrent o el Pou d’en Fèlix.
I aquesta setmana la vam començar saltant com bojos al salting d’Hospitalet i l’hem acabat fent una excursió a la platja!

One Comment on “Casal ESPURNES setmana 3

  1. Me agrada un montn este equipo de grupo espurnes. Gracias para acerteme con ayudate

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: