Casal ESPURNES setmana 2

PETITS

Aquesta setmana, els petits hem viatjat a l’època romana. La Magda ens va enviar una carta on ens va demanar explorar aquesta època per trobar una nova peça de la seva màquina del temps. Hem pogut jugar experimentant amb els aliments característics que cultivaven els agricultors de l’època, ens hem construït uns súper escuts romans, hem vist una mini pel·lícula per conèixer l’època i hem pintat un soldadet romà. També hem gaudit molt amb jocs d’aigua i la piscina, que per fi ha arribat!

MITJANS

Aquesta setmana a mitjans hem tornat al temps de la prehistòria!, sembla que alguna cosa ha fallat a la màquina del temps de la nostra científica Ada i ens ha proposat a ajudar-la a adaptar-se amb la tribu dels Unga-Unga per poder aconseguir alguna de les peces que poden haver fallat. Hem fet estris amb fang, practicat la caça i la pesca, fer algunes pintures rupestres i fins i tot hem pogut tornar el favor als Unga-Unga amb uns collarets. Sense oblidar que dimarts ens ho vam passar d’allò més bé a la piscina

GRANS

Hola famílies! Aquesta setmana el grup dels Petisuis hem conegut més tripulants de la Máquina del Temps… 🛸 El capità Korn, en Kollak, la K Lise… quins noms més curiosos. I ens han portat a conèixer una mica el nostre passat. Per fer-ho, ens hem posat mans a l’obra i hem fet unes màscares tribals ben diverses i divertides 🎭. Finalment hem fet una dansa tribal amb les màscares i pintura feta amb espècies de cuina.
Però no només això, que també hem gaudit del primer dia de piscina del casal i ens hem refrescat molt amb la mànega!!! 🏊😁
Fins la setmana vinent!

JOVES

Segona setmana superada! Aquesta setmana els joves han acabat de decorar les seves increïbles samarretes! Ara som “makakos” al 100%🤩🤩🤩
Dimarts vam fer tatuatges de henna que segur que a casa els vau veure… A que eren una passada? Hi havia dissenys de tot: elefants, flors, llunes, etc.🥳👏
Dijous vam gaudir d’un dia a la piscina i ens ho vam passar d’allò més bé🏊‍♀️🏊… Tot i que al principi feia una mica de fred, després ens va sortir el sol
I divendres vam anar al EspluLab on ens van ensenyar un munt d’impressores: la 3D, la làser, la SLA, la FDM i més coses! Vam començar a crear el disseny d’un projecte que farem🥳🤩
A carregar piles per la setmana vinent!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: