Continuem explorant la selva…

Ja tornem a estar aqui exploradors..! Durant aquesta setmana el Mogly i el Baloo ens han continuat enviant, amb el seu cofre màgic, moltes coses divertides per tal de continuar coneixent allà on viuen. Hem pogut experimentar amb fulles ja que a la selva n’hi ha molts arbres; hem tastat, olorat i conegut fruites tropicals de la selva; hem fet flors de colors amb les nostres mans per decorar la nostra petita selva; hem explorat la selva amb un circuit de psicomotricitat per tal de lluitar contra cocodrils, saltar com lleons i córrer com guepards. A més a més, el Baloo com li agrada tant ballar i sap que ens agrada moltísim la cançó del lleó vergonyós, ens va convidar a pintar el nostre propi lleó.

No penseu que tot ha estat treballar, ja que hem tingut molt de temps per jugar, ballar i gaudir de jocs d’aigua i de la piscina. Ah..!! I també hem tingut temps de celebrar l’aniversari del Pol. Mireu, mireu, perquè ens ho hem passat d’allò més bé… 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: