Comença l’intercanvi!

Hola a tothom

Els joves francesos de Leo Lagrange ja han arribat a Espurnes. Tenim moltes ganes de conèixer-nos i per això hem fet jocs a l’esplai i després hem sortit al poble per veure la cercavila de les Festes de Santa Magdalena. Hem vist els Drums, els Atabalats, el Grup de Bastoners i els Cargolins. El grup de francesos s’han sorprès molt pels castallers!

No ens hem quedat a veure els diables per què els francesos portaven un dia molt llarg a les espatlles. A canvi, hem triat tornar a l’esplai i fer un sopar de pica pica, una estona de relació i una pel·lícula de por al més pur estil de nit d’insomni.

Bona nit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: