Grup Focus

La recerca de la UIC segueix activa i avui ha vingut la vicerectora de la Universitat de Vic, Anna Ramon Aribau, per dur a terme una entrevista de grup focus a les joves que formen part de la Comissió de Patis Vius.

Han estat una mica nervioses sobretot perquè l’entrevista era grabada i havien de dir el seu nom per poder identificar posteriorment les intervencions de tothom. Però mica en mica han agafar confiança i han sortit reflexions molt interessants.

Com es fomenta la participació a l’esplai a través d’un clima de confiança, acolliment i respecte. Com es senten apoderades per prendre decisions importants sobre el projecte i com es senten escoltades i representades. Estem molt orgulloses d’haver pogut participar amb aquestes joves tan compromeses, responsables i valentes.

Esperem que aquesta experiència conjunta amb la UIC serveixi per donar visibilitat a totes aquelles entitats d’educació en el lleure que dia a dia sumen el seu gra de sorra perquè els infants i joves esdevinguin persones sensibles, crítiques, solidàries i implicades amb la societat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: