Recerca a les Universitats

Arrel de la participació de les joves de l’Esplai a les Trobades de la PINCAT i del ressò que ha generat, la Universitat Internacional de Catalunya i concretament l’equip de Mariona Graell Martin es va posar en contacte amb Fundesplai per engegar un projecte de recerca.

Aquesta recerca està recolzada pels ajuts DEMOC de la Generalitat i té l’objectiu d’analitzar l’impacte dels projectes d’APS en termes de participació. Es centra en l’estudi de tres APS de tres entitats diferents: Pubilla Cases, El Tricicle i Espurnes.

Durant aquest curs i el vinent la UIC realitzarà una sèrie d’entrevistes a tots els participants per recollir informació sobre les accions de servei, els aprenentatges adquirits, les relacions de partenariat que s’han creat i com han contribuït a l’exercici de la participació democràtica.

Estem molt contentes de poder comptar amb la ajuda i l’assessorament de la professora Graell i esperem que aquesta recerca permeti visibilitzar la tasca d’apoderament social que es duu a terme a les entitats de lleure educatiu.

 

One Comment on “Recerca a les Universitats

  1. Retroenllaç: Grup Focus | Esplai Espurnes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: