Deixar volar la imaginació

El passat 10 de juny vam tenir l’oportunitat de conèixer la visió de l’arquitecta i paisatgista Inara Hasanova sobre el projecte de Patis Vius. A la formació hi van assistir joves, monitors/es, famílies i durant un matí vam estar reflexionant sobre les possibilitats educatives dels espais que disposem.

Ens va ser molt útil per donar un tomb a totes les idees que teníem fins aquell moment i per obrir nous horitzons en el disseny. En definitiva, l’experiència ens ha servit per aventurar-nos a fer volar la imaginació i no tenir por de pensar en gran.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: