La PINCAT

Com us vam prometre aquí teniu una gran notícia. El grup de treball ha exposat el projecte de PATIS VIUS en el Primer Seminari per a l’impuls de la participació infantil en la governança de les entitats organitzat per la PINCAT (Plataforma d’Infància de Catalunya).

La trobada que es va dur a terme al Palau Macaya i les joves que formen part del grup motor en van ser les protagonistes, fent una exposició del projecte i del procé. Durant la jornada diversos joves d’entitats molt diverses (Cau, Esplais, Centres Oberts, Residències,…) van reflexionar entorn a la participació. Van fer un anàlisi sobre l’estat de la participació en les entitats i quines eren les fortaleses i les debilitats. A continuació us mostrem els resultats de la trobada.primer-pincat-cartells primer-pincat-debilitats primer-pincat-fortaleses

One Comment on “La PINCAT

  1. Retroenllaç: Tancament de la PINCAT | Esplai Espurnes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: