Aprenentatge i Servei (APS)

La metodologia APS ha estat una constant a la motxilla pedagògica de l’esplai. És l’eix central que vertebra el projecte de joves de l’entitat i sempre ens ha permès fomentar l’apoderament social, la solidaritat i el compromís ciutadà.

D’un temps ençà a l’entitat teníem el neguit d’incorporar la participació infantil  i juvenil a les decisions que afecten directament a l’esplai. És per això que el projecte d’APS, Patis Vius estarà liderat per la secció de joves de l’entitat (Orió i Deneb).

Dos representants de cada grup juntament amb tres educadors/es formaran la comissió de Patis Vius i s’encarregaran d’organitzar i planificar les accions de creació, construcció i sensibilització del projecte.

Esperem que aquest nou repte ens faci créixer com entitat i puguem fer xarxa amb altres entitats i col·laboradors/es del barri i la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: