Cercant lligams

Per començar un projecte com el que ens hem proposat cal buscar assessorament i una mà amiga que ens ajudi a iniciar el camí. Per això ens hem posat en contacte amb dos propostes molt potents que actualment treballen en l’àmbit de la participació i la transformació d’espais. Aquests són: CoCreable i el Safareig.

CoCreable va ser una guia metodològica per a la cocreació que va iniciar Lluís Sabadell Artiga. No obstant, amb el temps i la col·laboració de molta gent s’ha convertit en un entorn on exposar diferents projectes i inquietuds en torn la creació col·lectiva. Ens vam entrevistar amb ell fa poc i fruit d’aquella trobada van sorgir moltes preguntes i també molts consells per posar en marxa el nostre projecte de participació.

Resultat d'imatges de cocreable

El Safareig, una iniciativa d’una parella de mestres jubilats, la Carme i el Pitu, coneguts d’algunes de les nostres monitores, que van decidir ajudar a diferents escoles en la creació d’espais més naturals i enriquidors per els infants. Els fruits d’anys de treball i de recerca els podeu trobar exposats a la seva web.

carmepitu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: