Chi u etamah/ Conèixer / Conocer

Estem molt contents de poder-vos presentar oficialment el projecte de cooperació entre la Fundación Fe y Alegria Guatemala i el Grup d’Esplai Espurnes amb la col·laboració de l’àrea Sense Fronteres de Fundesplai. El projecte s’anomena Chi u etamah que a la llengua quiché fa referència al concepte conèixer.

Aquest projecte neix amb l’objectiu d’apoderar la llengua i cultura maya-quiché, que han viscut en situació minoritzada. Mitjançant la col·laboració entre totes les entitats pretenem crear un procés d’investigació en que hi participi tota la comunitat educativa, amb la voluntat d’aprofundir en les arrels de la pròpia cultura, tot sistematitzant i difonent els materials resultants d’aquesta investigació.

En breu començarem a treballar amb els infants, les diferents tradicions catalanes les quals després transmetran als nens i nenes de Totonicapán, Guatemala. Al seu torn ens transmetran els aspectes més importants de la seva tradició i cultura.

Estem encantats de poder iniciar aquest projecte així que…fils a l’agulla!

Chi u etamah

Estamos muy contentos de poderos presentar oficialmente el proyecto de cooperación entre la Fundación Fe y Alegría Guatemala y el Grup d’Esplai Espurnes con la colaboración del área Sense Fronteres de Fundesplai. El proyecto se llama Chi u etamah que en lengua quiché hace referencia al concepto conocer.

Este proyecto nace con el objetivo de apoderar la lengua y cultura maya-quiché, que han vivido en un situación minorizada. Mediante la colaboración entre todas las entidades pretendemos crear un proceso de investigación en el que participe toda la comunidad educativa, con la voluntad de profundizar en las raíces de la propia cultura, sistematizando y difundiendo los materiales resultantes de esta investigación.

En breve empezaremos a trabajar con los niños, las diferentes tradiciones catalanas las cuales después transmitirán a los niños y niñas de Totonicapán, Guatemala. A su vez, ellos nos transmitirán los aspectos más importantes de su tradición y cultura.

Estamos encantados de poder iniciar este proyecto así que…manos a la obra!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: