Entrades de cine

Nom: Entrades de cine

Destinataris: Petits, Mitjans

Tipus de recurs: Jocs, Gimcana

Temàtica: Cinema

Durada: 15 – 30 min.

Objectius:

  • Introduir la temàtica i el contingut de la pel·lícula per millorar-ne la comprensió i canviar la perspectiva del visionat.
  • Aprofundir en el món del cinema i en les curiositats dels rodatges, els personatges, el fil argumental, els efectes especials, etc.

Descripció: Es tracta d’iniciar l’activitat amb una gimcana que ens donarà pistes sobre la pel·lícula i ens portarà cap a la zona de projecció. Aquesta activitat es va realitzar durant el casal d’hivern de La cuina de la Chef Book.

En aquest cas la primera parada ens oferia un bitllet en direcció París i amb una hora d’embarcament concreta. Per poder embarcar havien de superar totes les proves:

1. El joc de les pel·lícules. Mitjançant mímica s’ha d’esbrinar el títol de diferents pel·lícules relacionades amb la pel·lícula que visionarem.

2. Transport boig. Transportar fideus (en aquest cas els fideus eren una pista sobre la pel·lícula) amb culleres fent relleus.

3. Joc de les cadires. Fer una rotllana amb tantes cadires com participants, treure’n una i donar voltes al voltant, tot escoltant música de la pel·lícula fins que para de sonar i tothom ha de buscar un lloc.

4. Papets i papetes. Per fer les últimes passes abans d’entrar al lloc de projecció jugar a caminar segons diferents animals o personatges que apareixen a la pel·lícula com: ratolins, cuiners,…

Ja sabeu quina pel·lícula van veure? Ratatouille!

Al finalitzar el visionat van fer comentaris i valoracions sobre diferents aspectes de la pel·lícula.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: