ESPLAI MENUT

Qui som?

L’Esplai Espurnes és una entitat educativa amb més de 40 anys d’experiència. Fa més de 10 anys que desenvolupem activitats per a infants de 0 a 3 anys com el casal de menuts o l’espai familiar. Reivindiquem el paper clau que té el lleure des de la petita infància per al desenvolupament i benestar de nens i nenes així com per a la pròpia família

Què és?

L’Esplai menut és un servei orientat a les famílies i infants fins a tres anys. És un espai de lleure, joc i relació, on els infants poden explorar i relacionar-se. L’Esplai Menut és un espai coherent amb el nostre projecte d’entitat que reivindica des de fa molts anys la importància del joc com a eina educativa i potenciadora de valors.

Treballem a partir de l’experimentació, la descoberta i els espais respectuosos amb el desenvolupament de cada infant. A més promovem activitats temàtiques en dies concrets.

Activitats i horaris

Oferim activitat de dilluns a divendres. Els infants poden venir un mínim de 2 dies o un màxim de 5 dies. La inscripció ha de ser com a mínim d’un mes.

  • Activitat de matí– 9 a 12.30h. En aquesta activitat a més de la vida quotidiana es realitzaran activitat d’experimentació i descoberta. Setmanalment hi haurà dos dies fixos de tallers temàtics (a concretar més endavant).
  • Servei de menjador: 12.30 a 15h. El servei de menjador serà amb carmanyola que proporcionarà la pròpia família. Seguidament hi haurà espai de descans.

*Possibilitat d’acollida (8 a 9h)

Preus mensuals

5 dies: Matí- 285€ // Menjador- 140€
4 dies: Matí- 230€ // Menjador- 110€
3 dies: Matí- 170€ // Menjador- 85€
2 dies: Matí- 115€ // Menjador- 55€

L’espai

Donat que fa més de 10 anys que realitzem activitats amb aquesta edat, el nostre espai està adaptat i pensat per a poder realitzar activitats i la vida quotidiana amb seguretat i comoditat per a infants i famílies.

L’equip

La Maria Ferrer i la Maria Ejarque són les dues monitores de l’Esplai Menuts.

Totes dues són especialistes en l’àmbit de petita infància i lleure. Lideren altres activitats similars de l’entitat com l’espai familiar o el casal de menuts que realitzem cada estiu.

Els nostres principis en la intervenció són:

– Treball des de la prevenció

– Normalització i integració

– Reconeixement (l’infant és una persona amb drets)

– Corresponsabilitat (professionals i famílies)

– Flexibilitat (adaptació a demandes concretes, iniciatives i necessitats dels participants)

– Respecte per la diversitat

– Sistema obert d’interacció amb l’entorn (famílies, agents i entitats)

Vols saber-ne més?

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te el projecte, poder concertar una visita a l’espai i conèixer l’equip. T’hi esperem!

A %d bloguers els agrada això: