Casal ESPURNES setmana 4

MENUTS

PETITS

Aquesta setmana la Magda ha vingut a veure’ns per darrera vegada! Ens ha presentat la nova època a la qual ha viatjat, l’època dels pirates! És un lloc molt escabrós i perillós, i és per això que ens hem hagut de mimetitzar amb la seva vestimenta: lloros a l’espatlla, barrets pel cap, parxes per l’ull… Però sembla que finalment hem pogut aprendre a ser uns grans pirates i la Magda es veu preparada per viatjar a aquesta època per recuperar l’últim fragment de la màquina del temps… I ja podrà viatjar al futur! Quines ganes!

MITJANS

Aquesta setmana a mitjans hem pogut per fi ajudar a l’Ada a arreglar el que fallava de la màquina! A més a més ens ha pogut explicar que es troba al futur i que l’han convidat a una batalla d’aigua amb cotxes futurístics, nosaltres hem volgut provar de fer-la també i han sortit uns cotxes maquíssims.

GRANS

Hola famílies!!! La quarta setmana de casal de grans ha estat molt interessant! El capità Korn i la seva tripulació ens han ensenyat problemes que tenim al nostre present. Entre ells, els relacionats amb els moviments migratoris de la gent que fuig dels seus països per culpa de la guerra i també la LGTBIfobia. També, com cada setmana, hem gaudit d’alguns parc i entorns de la nostra ciutat per gaudir de jocs a l’aire lliure o buscar els coneguts geocachés, petits tresors amagats arreu. I n’hem trobat alguns!!!Ara ja sabem que el nostre present no és perfecte i sabem quin futur ens agradaria tenir… Serem capaces i capaços d’actuar per un futur millor? La última setmana ho sabrem.

JOVES

Ara sí que sí, ja ha arribat el final del casal, però no penseu q em estat parats. Per fi tenim la notra creació, el joc del “Quién es quién” de dones importants. Arriba tan la nostra creativitat que omplim les parets de graffiti, debatim després d’una pel·li. No patiu que tampoc passem calor ni aborrimient, ho donem tot durant un “Furor espurnero”.Els Makakos Galaktikos s’acomiada!!! Bon estiu!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: