Nit intensita

Marxem de Can Prats!Ahir a la nit vam despedir-nos de la nostra caseta amb una nit molt especial, la nostra Nit Blanca.Com ja comença a ser tradició, després de desmuntar tot el chiringuito que teníem muntat, ens vam posar tots ben guapos i guapes per gaudir de la última nit.Després hem fet el nostre mític sopar de comiat, una super hamburguesa que tots han gaudit molt.I finalment, per rematar la nit, hem tingut la entrega de foulards. El Lluc, el Samir, i per diversos incidents, l’Albert, van haver de superar unes proves per a rebre els seus respectius foulards.I després, festa! Bañito a la piscina nocturn amb música de fons, i a dormir sota els estels, que al dia següent ens esperava una dura caminata.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: