Zoo a la platgeta

La festa d’ahir va acabar un pèl tard per això avui els angelets han dormit força. Qualsevol diria que no han trencat mai un plat 😉Després d’esmorzar els hem dit innocentment que aniríem a passar el dia a la platja. El que no s’imaginaven és que el dia a la platja es convertiria en la prova del Tòtem.Un festival d’animals ha desfilat per la platja de Mpatès.No us podem revelar gaires detalls, però us podem assegurar que el resultat ha estat salvatge.Després d’un dia ben intens es mereixien una bona recompensa i la nostra ha estat fer aquestes fotos.La tornada a l’hostel ha estat agredolça perquè ens hem hagut d’acomiadar dels nostres amics de l’hostel com el David i el Julian.Alguns de nosaltres hi hem deixat un detall al taulell de filosofies de vida.I amb les motxilles i el sopar hem enfilat camí cap a l’aeroport. Quines ganes de veure tots/es les que ens estimen! Fins aviat! 😘

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: