2na platja, Cala Boix

Ara estem que no parem. Ahir vam anar a Cala Boix, una cala amagada sota unes escales interminables. Hem gaudit del sol tot el dia, jugant amb la sorra com uns nens petits.A més a més, a casa, després d’una dutxa més que merescuda, hem fet una de les activitats de nit més mítiques d’aquestes rutes: un concurs de còctels.Divits en tres equips els joves ens han obsequiat amb les seves creacions… I s’ha de dir, que no estaven gens malament! (tot era sense alcohol, no patiu, la festa encara ens queda lluny!!)

3 Comments on “2na platja, Cala Boix

  1. Hey que bé que ho esteu passant! Quin nivell de mar i paisatges que ens esteu mostrant! Gaudiu molt de l.experiència!😊
    Canviant de tema…Joan em tens preocupada . He vist en varies fotos que et falten dits.I fins i tot ,ho ensenyes orgullós tapant la teva preciosa cara. I em pregunto, els has perdut a Eivissa? …. Apa joves disfruteu molt! 😍

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: