Alanis cap a Grècia

Després de matinar de valent. Els Alanis hem posat rum aquesta nova aventura amb nervis, maletes plenes i moltes expectatives.El vol ha durat 3 hores temps just per fer alguna bacaina, jugar, i esmorzar. Hem arribat a Atenes amb molta més energia i preparats/es per començar l’Odissea Alanis i el primer que ens hem trobat a estat una prova d’orientació per trobar el Hostel.Carrers amunt i avall, junts o cap enrere ha estat una caminada d’allò més estranya. Però per fi! Hem arribat al nostre destí.La rebuda al Youth Hostel ha estat genial. Amics nous, molta amabilitat i sobretot molta solidaritat. No podem esperar per veure què ens depara el demà.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: