Quart dia… Artístic!

Ahir, el taulell ens va donar la consigna següent: heu de superar dues proves artístiques per tal de poder avançar en el joc.

Vam jugar al Twister de manera diferent i col·lectiva i després, vam jugar a super culo, un joc que requereix molta concentració i coneixença del grup. Aprofitant el bon temps, vam banyar-nos al riu i vam passar una bona estona !A la tarda, vam fer el nostre taller de record que és un cançoner amb les cançons dels campaments. Ens els hem signat i dedicat entre tots per no perdre el record del que estan sent uns campaments brutals!!A la nit… Va arribar la por! Els monitors i monitores vam preparar dos camins per tal de resoldre el misteri del taulell espatllat: havien d’anar pel bosc, agafar les eines perdudes i arreglar l’altaveu abans de mitja nit. Per sorpresa, vam trobar fotos dels monitors penjades dels arbres i un ninot que ens va espantar molt!!Però… Vam aconsegui-ho! Taulell arreglat, situació solucionada i moment de por superat ! Són uns/és cracks!😍

2 Comments on “Quart dia… Artístic!

  1. Ostres, però què bé que us ho passeu!! Quina envejeta!!! Heu superat un munt de reptes, sou uns/es cracks!!! Ja tinc ganes de veure aquest cançoner, quin record tan entranyable dels campaments!!! Que acabeu de gaudir-ho al màxim!!! Molts petons i fins ben aviat!!!

  2. Quin día médico xuloooo😍😍😍 i quina nit més moguda😝😝
    Aprofiteu molt que això s’acaba😉
    Petons per tots i una forta abraçada a l’Alicia A😘😘😍😘😘😘

    Laura i Jose

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: