Així acaba la nostra aventura a la selva

Aquesta ha estat la nostra última setmana descobrint la selva amb el Mogly i el Baloo. Han vingut nous exploradors i els hem explicat tot el que hem aprés i gaudit durant totes les setmanes. Tots junts hem pogut acabar el nostre mural de la selva i hem convidat a viure al gorila i al guepard.

A més a més, hem continuat obrint el cofre màgic i amb ell el Mogly i el Baloo, i han volgut que experimentem amb la xocolata, ja que a la selva n’hi ha unes plantes de les quals obtenim el cacau; ens han portat un conte ”Anem a caçar un os” i amb ell hem vivenciat les aventures i experiències que van viure els personatges del conte; també han volgut que ens emportem una ampolla sensorial de la selva per tal de que ens enrecordem d’ells; i finalment ens han convidat a una festa de comiat i ens han fet un regal molt especial, la samarreta del lleó.

No cal que expliquem res més, millor que mireu amb els vostres ulls tot el que hem fet aquesta setmana i esperem que sempre, sempre us enrecordeu del Mogly i en Baloo quan us parlin del llibre de la selva. Bones vacances..!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: