Una mirada d’altura

Amb la informació que vam obtenir de la gimcana del poble hem organitzat una petita excursió a Cimadevilla, on està l’origen de la ciutat. Actualment es conserven les ruïnes d’unes termes romanes i una fortalesa de defensa. Vam triar aquest lloc perquè oferia molt bones vistes de la ciutat i tenia un component històric.

Pel camí vam aprofitar la marea baixa per fer dibuixos a la platja i caminar prop del mar.

A la tarda hem celebrat el sant de la Sandra amb un berenar especial i mentre uns quants descansàvem al campament base, un petit grup vam visitar la platja del Cervigón que tenim molt a prop del càmping. A la nit vam jugar tots junts al joc del Llop, el qual hem descobert que té un origen francés. El Benoît, el monitor de Leo Lagrange ha tingut feina a traduir tot el que dèiem però ha valgut la pena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: