Coneixem Gijón

Un nou dia plujós aquí Gijón! Però això ens desanima per sortir i conèixer una mica més la ciutat. Per fer-ho hem realitzat una gimcana on havíem de fer diverses proves com saber 3 fets històrics de la ciutat, informar-se sobre excursions que poden ser interessants o aconseguir que els habitants de Gijón es vesteixin amb el nostre foulard.

Han aconseguit fotografies molt divertides!

Hem après que la ciutat data de l’época romana i que té restes de termes romanes, forma part del Camí de Santiago i ha estat la ciutat natal de l’escriptor Jovellanos. El seu nom prové del nom Gigia que era l’antiga ciutat romana construïda a l’actual barri de Cimadevilla. També ens ha sorprès saber que va ser bombardejada durant la Guerra Civil. Aprofitarem tota aquesta informació per organitzar les nostres pròximes sortides.

Després de la gimcana vam dinar al Parc de la Isabel la catòlica, un espai verd molt gran dins de la ciutat amb un aviar, fonts i jardins. Hem improvitzat un partit de pichi d’allò més ajustat.

 

El dia ha estat molt llarg i a la nit teníem planificat fer “light painting”, però tenim ganes de conèixer més a fons els de Leo Lagrange i per això hem proposat un carter. Han sortit xafarderies ben sucoses jeje.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: