Ens movem!

Primer dia de ruta cap Astúries! Estem molt animats i amb ganes d’arribar a terres asturianes però ens queda un llarg viatge.

Per afrontar-ho els joves han portat menjar i potingues vàries, jocs, música i fils per fer pulseres. Hi ha recursos de tots els colors però el millor que hi ha és xerrar i fer relació entre nosaltres. I quina relació! 😉

P.D.: Hem arribat al càmping les 00’30 cansats/es però contents/es de ser ja a Gijón. Sort que els nostres intendents, el Guillem, el Madu i el Raúl han arribat a la tarda i ens han muntat la major part de les tendes, les carpes i els bancs. Demà acabarem de preparar les coses, ara ens despedim. Bona nit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments on “Ens movem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: