El llibre de la selva: segon capítol

Durant aquesta segona setmana els menuts hem estat molt i molt enfeinats. El Mogly i en Baloo s’amagaven per l’esplai per tal de jugar una mica amb nosaltres. No patiu, que tots els dies els hem trobat dins del cofre màgic. Si, si. Un cofre amb el qual ens conviden a descobrir moltes coses de la seva història i d’allà on viuen.

Per exemple, aquesta setmana hem descobert que a la selva plou molt i hem jugat a que plovia dins de l’esplai; també el Mogly ens ha convidat a explorar la selva, amb els seus rius, ponts, cocodrils, coves… Si, si, hem entrenat molt i molt dur i vam superar la prova; d’altra banda ens van portar un dels seus contes preferits (els tres porquets) per tal de compartir-ho amb nosaltres; i per últim ens han explicat moltes coses de les serps de la selva. Fins i tot ens van portar unes de colors per poder jugar amb elles.

Encara que haguem treballat molt també hem tingut temps de jugar, cantar, ballar i fer jocs d’aigua. Us podeu fer una idea? Doncs mireu, mireu, que aqui tenim una mostra..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: