El llibre de la Selva: Comencem l’aventura

Benvolguts exploradors…!! Ja ha començat la nostra aventura i ens hem endinsat al llibre de la Selva. Us ho creieu? Hem conegut al Mogly i ens ha convidat a experimentar amb el color verd, com el de la jungla; a convertir-nos en lleons per traspassar ponts, saltar basals i per viure com ells. A més a més, també hem conegut al Baloo, al seu amic ós, que li encanta ballar, embrutar-se i gaudir de la vida. Nosaltres també hem ballat amb globus, ens hem embrutat i experimentat amb farina i hem gaudit de totes les estones que hem compartit junts. Mireu, mireu, aqui teniu un petit resum…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: