L’aventura pirata continua…!!!

Aquesta setmana el pirata Espurnix ens ha convidat a experimentar i jugar amb plomes, fer el nostre propi lloro, ajudar-lo a rescatar els seus amics marins els quals s’havien quedat atrapats en el gel i pintar amb uns pinzells gelats màgics. Us ho creieu? Doncs si, hem gaudit molt de totes les activitats i ens ho hem passat súper pirata. A més a més, també hem tingut temps de jugar amb l’aigua i gaudir d’una sessió de psicomotricitat. Voleu comprovar-ho? Doncs mireu, mireu, aqui teniu una petita mostra… 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: