Ja hem començat l’aventura..!!

Durant aquestes dues setmanes els nostres menuts ja han començat el casal d’estiu i aquest any tenen un gran objectiu: convertir-se en pirates i viure com ells. Un pirata anomenat Espurnix, que és una mica vergonyós, ens ha fet unes quantes visites i ens ha propossat un munt d’activitats per experimentar, jugar, riure i passar-s’ho pirata. Amb ell, hem descobert com jugar amb les llums, amb els instruments, superar un circuit, disfressar-nos, trobar els seus amics perduts per l’esplai, entre d’altres coses. Si, si, com heu llegit bé, estem molt i molt enfeinats en això de ser pirates. A més a més, hem celebrat dos aniversaris.. voleu mirar què fem? Aqui teniu una mostra.. 

One Comment on “Ja hem començat l’aventura..!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: