Urbanins & Espurnes

Sabíem des del començament que aquest projecte, per prosperar, caldria la col·laboració i l’ajuda de moltes persones i institucions. Gràcies a Fundesplai, el projecte Urbanins serà un dels primers a fer-ho. Aquesta iniciativa està formada per quatre arquitectes entre ells, la Laia Llonch i el Marc Deu, que tenen com objectiu millorar la vida urbana i el benestar de les persones a través de l’apoderament i la participació dels infants.

Amb un fil pedagògic tan pròxim el nostre era impossible no congeniar i així ha estat. Avui hem tingut la primera trobada entre el grup motor i la Laia Llonch i el Marc Deu. Ha estat una reunió plena de preguntes i de i si… Ha estat molt enriquidora i ens ha permès visualitzar i organitzar totes les idees que els infants, les famílies i els monitors/es ens havien transmès.

Moltes gràcies! Esperem repetir aviat

f4e6740d32a303ee44ae58d2b5a5ffac

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: