El grup motor engega una nova fase

El nou curs 2016/17 ha començat i amb ell una nova fase del projecte. Esteu preparats? El grup motor ja ens hem reunit i després de repassar de dalt a baix totes les idees grans i petites, raonables i esbojarrades que vareu deixar a la bústia, hem el·laborat un petit núvol conceptual amb les més destacades. Aviat esperem reunir-nos amb uns arquitectes per rebre el seu assessorament en la fase d’esborrany del projecte i disseny sobre el terreny. Us anirem informant.

nuvol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: