Primeres passes del camí

El projecte avança a bon ritme i aviat tindrem més noticies sobre la segona sessió de participació per a la creació dels Patis Vius. Mentre, us mostrem les primeres línies del projecte.

Els nostres patis han de ser…

Creatius

Espais que convidin a la llibertat d’expressió, l’experimentació, el pensament crític, l’originalitat…sense confondre la llibertat amb un comportament fora senyat o indiscriminat. Cal posar límits i normes en la utilització dels espais i els materials comuns, però una vegada es tenen clars aquests límits l’única limitació ha de ser la que un mateix es proposa superar.

Polifacètics

Espais que es puguin transformar o adaptar segons les necessitats i oportunitats que es presentin. De tal manera que esdevinguin espais de cohesió, on els nens i nenes de tots els grups puguin compartir estones junts i establir vincles d’amistat, cooperació i companyonia.

Ecològics

Un dels nostres objectius és ser conscients o sensibles al nostre entorn i els patis han de ser un reflex d’aquesta consciència. Hem d’aprofitar l’entorn natural que ja tenim, cuidar-lo i enriquir-lo en tot el que ens sigui possible.

És per això que durant el projecte volem tenir present els principis de sostenibilitat, reutilització, reciclatge i reducció de residus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: