Sirius coneix Guatemala / Sirius conoce Guatemala

Aquests mesos hem anat esbrinant coses dels nens i nenes de Santa Lucía, La Reforma, Guatemala. Vam enviar un petit vídeo amb algunes de les preguntes que ens rondaven pel cap i ells també ens han enviat les seves preguntes. Les compartim amb vosaltres perquè veieu les ganes que tenim de poder veure’ns en directe. Potser aquest desig es pugui complir aviat…

Estos meses hemos ido conociendo cosas sobre los niños y niñas de Guatemala. Les enviamos un pequeño video con algunas preguntas que nos rondaban por la cabeza y ellos también nos enviaron sus preguntas. Las compartimos con ustedes para que vean las ganas que tenemos de poder vernos en directo. Quizás este deseo se pueda cumplir pronto…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: