Creem els nostres monstres

Nom: Monstres de jardí

Destinataris: Mitjans, Grans

Tipus de recurs: Jocs, Tecnologia

Temàtica: Cinema

Durada: 15 – 30 min.

Objectius:

  • Desenvolupar l’expressió artística amb les noves tecnologies aprofitant les possibilitats que ens ofereixen.
  • Utilitzar la creativitat i la imaginació per implicar-se en el desenvolupament del centre d’interès.

Descripció:

Aquesta activitat es va realitzar durant el casal de primavera de Els Monstres de Jardí. Aquests petits monstres que conviuen amb nosaltres i que tenen el seu niu als patis de l’esplai depenen de les nostres accions per poder viure tranquil·lament. Per això cal que ens aturem a pensar el que fem i quines conseqüències tenen pels nostres veïns.

spore-monster-creatorAmb aquest missatge vam preguntar al grup de mitjans com s’imaginaven els monstres del jardí i els vam proposar que els dibuixessin amb l’ordinador. En aquest cas vam fer servir el programa de creació de criatures del joc Spore que et permet escollir diferents formes de cos, caps, extremitats, ulls, boques, nassos, etc i et permet variar-ne la mida, creant variacions quasi infinites. El vam escollir perquè era molt intuïtiu i fàcil d’utilitzar i el resultat final era en 3D, però a la xarxa hi ha molts altres jocs i aplicacions que podeu utilitzar per crear tot tipus de personatges.

Aquí estan els monstres que es van imaginar els nens i nenes del grup de mitjans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: