Dia de Bastoners / Día de Bastoneros

Avui ha estat un gran dia! Hem conegut una divertida i antiga tradició: Els Bastoners.

A prop del nostre esplai, assaja la Colla de Bastoners d’Esplugues, una entitat que es dedica a preservar, mostrar i ensenyar els balls de bastons. Unes danses acompanyades de música que tenen com a característica principal que els balladors fan servir bastons per marcar diferents ritmes i coreografies.

El grup de Sirius els va fer una visita i van aprendre uns quants passos del Ball de la Civada. Aquí els podeu veure El Ball de Civada. Estem molt agraïts pel temps i l’atenció que ens han dedicat i per això els nens i nenes de Sirius us donem les gràcies!

IMG-20150331-WA0003Hoy ha sido un gran día! Hemos conocido una divertida y antigua tradición: Los Bastoneros, Paloteos o Troqueados

Cerca de nuestro esplai, ensaya la Colla de Bastoners d’Esplugues (La Agrupación de Bastoneros de Esplugues), una entidad que se dedica a preservar, mostrar y enseñar los bailes de bastones. Unas danzas acompañadas de música que tienen como característica principal que los bailarines utilizan bastones para marcar diferentes ritmos y coreografías.

El grupo de Sirius les visitó y aprendieron los pasos básicos del Baile de la Cebada. Aquí los podéis ver El Baile de la Cebada. Estamos muy agradecidos por el tiempo y la atención que nos han mostrado y por eso los niños y niñas de Sirius os damos las gracias!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: