…de tribus urbanes?

Espurnerus i Espurneres el Carnestoltes de l’esplai ja és aquí! Va arribar el dissabte passat a través d’una vídeo-conferència per presentar-nos les disfresses d’aquest any. I el tema escollit a l’assemblea  de l’any passat no és un altre que…

TRIBUS URBANES

Però…de tribus urbanes? Què són les tribus urbanes? A Orió vam jugar un joc de proves i preguntes per saber què són les tribus urbanes i fins a quin punt en sabem coses d’elles. Si voleu descarregar-vos el joc Lost in a City Jungle podeu visitar l’apartat de recursos.

I com que ens va picar el cuquet de la curiositat el següent dissabte vam anar a Barcelona a la caça de hipsters. Ja us podeu imaginar un dissabte en ple centre! En vam veure uns quants i vam fer una bona passejada per tot tipus de locals hipsteros.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Ara ja tenim tota la informació necessària per començar la transformació. En breu us ensenyarem els resultats!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: