Setmana pels Drets dels Infants

El Dia Universal dels Drets dels Infants, 20 de novembre, ens ha brindat l’oportunitat de treballar què signifiquen i quins són els drets dels infants, amb els Sirius i els Pol·litoh. Durant tota la setmana hem fet activitats al voltant dels drets: contes, jocs, dinàmiques,… que podeu veure recollides en aquestes fotografies.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquest any, la reivindicació pels Drets dels Infants ha estat més viva que mai. Des de l’Esplai de Diari hem volgut posar de relleu la importància d’un temps de lleure de qualitat i per això, hem fet difusió tan entre els infants com entre les famílies i la gent del barri a través d’una petita exposició amb un recull de llibres i jocs. També hem recollit les idees dels infants respecte a què els agrada jugar i si troben a faltar alguna cosa en els parcs del barri. Arrel d’això hem fet un petit mural reivindicatiu on els infants han dibuixat els seus amics jugant.

Si vols conèixer altres accions que s’han dut a terme per reivindicar #DretalLleure visita la web de la campanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: