Comencem/Empezamos

Ahir vam rebre la visita del Luís Hipolito de la Fundación Educativa Fe y Alegría Guatemala amb qui estem realitzant un projecte de recuperació de cultura popular. Vam estar ajustant els calendaris per donar inici al projecte!
Un plaer rebre’l a casa nostra!

Ayer recibimos la visita de Luís Hipólito de la Fundación Educativa Fe y Alegría Guatemala con quien estamos realizando un proyecto de recuperación de cultura popular. Estuvimos ajustando calendarios para dar inicio al proyecto. ¡Un placer recibirlos en nuestra casa!.

Guatemala

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: