Carnestoltes truca a la porta

Ja ha començat el compte enrere per a Carnestoltes, i aquest dissabte el grup d’Iris (amb l’ajuda de la Laia) hem estat col·laborant en l’ambientació que l’Esplai prepara per a la festa a la plaça Catalunya. Amb aquesta intenció, hem ajudat a construir dos cactus, hem preparat banderoles amb motius del far west i hem intentat fer un parell de boles de palla, d’aquelles que roden per la sorra del desert. El dia de Carnestoltes podreu veure com ha quedat tot plegat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: