Que el ritme no pari!

Com a bons discotequers i discotequeres, Iris no podem deixar que el ritme pari. Per això, aquest dissabte vam muntar les cortines que havíem anat a buscar la setmana passada a IKEA. També vam aprofitar per acabar de donar forma a la bola de discoteca que havíem començat a dissenyar a l’inici de curs. I podem dir que el treball en equip va donar els seus fruits. Encara queden petits detalls per polir, però la sala d’Iris ja fa molt bona cara. A punt per seguir punxant CDs i reflexionant sobre el consum!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: