El laberint del consum

Una bona sala/discoteca necessita unes bones cortines. Per això, avui Iris teníem la missió d’aconseguir els models RITVA i ENJE que vam triar fa dos dissabtes al catàleg web d’IKEA. No ha estat una missió fàcil, ja que primer hem hagut d’arribar a la botiga de L’Hospitalet (amb tramvia i ferrocarril) i, un cop allà, ho confessem, ens hem perdut una mica… Però, desafiant el circuit establert i amb només mitja hora de temps, hem aconseguit arribar a la secció Tèxtil i trobar les cortines escollides. També hem sabut ubicar la sortida de l’IKEA i tornar a l’Esplai; i, durant el matí, hem après unes quantes coses: com a mínim, que hi ha carros que no es poden pujar a l’ascensor, que el ferrocarril no és el mateix que el metro i que, en alguns casos, el consum pot ser un autèntic laberint.

2014-01-25 12.57.08
SAM_1132

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: