Com deurien ser els anuncis del Far West?

Avui la discoteca d’Iris ha hagut d’endarrerir l’horari d’obertura fins a les 12 h; ja que, abans de seguir amb les activitats del grup, havíem de participar en l’Assemblea de Carnestoltes per triar la disfressa d’enguany. Les propostes irisianes han estat The Simpsons, icones de la música (per exemple, Elvis o Michael Jackson) i tribus urbanes (nerds, pijos, rockabillies, xonis, heavies, hippies…). Finalment, en assemblea conjunta s’ha decidit que el Carnestoltes 2014 serà sobre ‪Esplugues City: els estudis de rodatge de pel·lícules de Western que es van inaugurar a la nostra ciutat fa 50 anys. En concret, conjuntament amb els Orió, les Iris ens vestirem de personatges del saloon.

 photo WesternSaloon.jpg

Un cop acabada l’assemblea i després d’esmorzar, hem tornat a la sala per parlar de publicitat. En primer lloc, amb l’aplicació “Logo Quiz”, hem comprovat quant en sabem, de marques publicitàries. Després hem visionat una desena d’anuncis i, individualment, hem contestat unes quantes preguntes de cadascun (què anuncia? a qui va dirigit? quines característiques del producte explica? com diu que ens sentiríem si el compréssim?). Les respostes ens han portat a reflexionar sobre el públic, els mecanismes i els missatges de la publicitat, així com sobre alguns estereotips.

2014-01-18 12.36.47

Segurament, aquestes reflexions ens faran estar alerta a la publicitat que trobem durant l’excursió de dissabte vinent. Avui, en la valoració final totes les Iris hem triat el CD d’or, que vol dir que ens ho hem passat molt bé. Com a novetat, ens ha acompanyat l’Óliver de Ioves.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: